Sea Camp i Turkiet - "En fantastisk träningsresa"

Träningsresan till Turkiet var fullbokad. Två båtar tog deltagarna runt i den turkiska skärgården utmed lykiska leden (en av världens finaste vandringsleder). Antingen sprang eller vandrade man till någon vik dit båten kom, eller så var man ombord på båten och simmade sista kilometern/kilometerna in från öppet hav in till nästa mysiga vik. 

Sov gjorde man i hytter så klart, men de flesta valde ändå att sova under stjärnklar himmel på däck. Det var tillräckligt varmt för det och en fantastisk upplevelse i sig. Varje morgon började sedan med yoga. Ombord fanns kapten och kock. Totalt sett en riktigt härlig kombination av semester, äventyr och bra träning.

De flesta av deltagarna svarade på uppföljningsenkäten efter resan och gav då det smått otroliga snittbetyget 5,0 av 5,0 möjliga för både helheten och stämningen/trivseln. Alternativen på betyg var värdelöst, dåligt, ok, bra och fantastiskt. Och alla gav alltså betyget fantastiskt för dessa två frågor. Vilket i sig är fantastiskt.

Även övriga delar som bedömdes fick väldigt bra omdömen av deltagarna, även om det då fanns åtminstone någon som bara tyckte att det var "bra", även om de flesta tyckte att det mesta var fantastiskt.

11 - 18 oktober 2015 pågick alltså Team Snabbare Sea Camp - Liveaboard i Turkiet, Tri Worlds flytande träningsresa med boende på båt. På programmet: Simsafari, crawlteknik, löpteknik, underbar traillöpning, swimrun, paddling, vandring, båtliv, semesterliv och massor av härlig yoga därtill.

2016 kommer att bli ungefär som 2015, men antagligen lite mer välorganiserat när det gäller löpning och vandring, eftersom svårighetsgraden på olika delar av lykiska leden till stora delar var okänd för oss första året. Men ett äventyr kommer det garanterat ändå att bli!

Vill du hänga med själv på vår nästa Sea Camp i Turkiet så är det 25/9-2/10 2016 du ska göra ledig i kalendern.

Mer info och bokning inför Sea Camp 2016 hittar du här.
Pål Török
Pål Török

Författare